Lite om ditten och datten

Så skönt att jag äntligen fått upp min högtalaranläggning. Jag hade ju två små rackare som jag köpte för 145 spänn eller nått tidigare men nu när jag fått upp mina riktiga högtalare så märker jag ju hur mycket av nyanserna i musiken jag missat på grund av de där fjuttiga högtalarna. En massa ljud som jag helt enkelt inte hört tidigare.

Så nu är det som att höra en del skivor för första gången. Det enda som skulle kunna grumla min glädje vore om basen slår igenom så mycket att det stör grannarna men det visar sig väl kan jag tro. Men jag nöjer mig så väl vid att bara sitta och lyssna till musik idag. I väntan på hockeyn liksom.

Men jag får ändå ta mig ut för att köpa mjölk. Men det skadar väl inte med lite frisk luft kan jag tro. Även fast det ser grått och mulet ut när jag slänger ett getöga ut genom fönstret. Jaja, så länge det inte regnar så är det helt ok för mig. Sen ska jag gå en snabb sväng med dammsugare med, för Chips har lämnat en massa katthår efter sig i sin framfart. Men det blir nog det enda jag gör i dag tror jag.

Just nu sitter jag och snattrar med min dotter på MSN eftersom de fått internet idag. Jag har tjatat om att ungarna måste ha internet men deras ömma moder har väntat och tvekat. Men nu har de äntligen tagit klivet in i 2000-talet.

Nä, lite till kaffe skulle inte störa. Så så får det bli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback