Så jäkla trött

Jag är alldeles förbaskat trött idag efter att ha suttit i telefon till 5 i morse. Ett mycket trevligt samtal med en mycket trevlig dam. Men det tar på krafterna att nattsudda.

Så när jag vaknade vid 10 så var det under protest jag gick upp, men jag var tvungen att uppsöka badrummet för att avyttra mig lite vätska.

Sedan dess har jag druckit kaffe och vandrat omkring som en vålnad här i lägenheten. I morgon måste jag köpa p-piller till katten för nu har hon börjat pinka på mattan, nått hon alltid gör när hon löper och det tycker jag inte är så trevligt alls. Men just nu ligger hon i sin fotölj och sover den oskyldige kattens goda sömn.

Själv så vill jag egentligen gå ner till källaren och hämta madrassen till sängen i det lilla sovrummet så att jag fick lite ordning där inne. Igår så passade vi ju på att slänga alla tomkartonger när min morbror och moster var här och vi körde hit ett skåp som jag skulle ha från det lilla träslottet. Efter det så monterade jag ju ihop skrivbordet och ställde sängen på plats därinne i det lilla sovrummet. Lite ordning börjar det bli.

Nu skulle jag egentligne bara behöva ha hit min stationära dator med eftersom före detta frun har slängt min 19" skärm så har jag ingen nytta av burken och någon ny skärm har jag inte råd med så det får väl vara kan jag tro. Då har min son större nytta av datorn eftersom han har en skärm att använda till burken.

Men det känns lite roligt för nu är snart hela lägenheten färdig. Det är lite småsaker att göra. Bland annat funderar jag på att bygga en sängram till madrassen som jag sover på i mitt sovrum. Ingen med ben för det tar sån plats i rummet eftersom det är snedtak utan bara en ram att lägga madrassen i så att den inte halkar omkring hela tiden. Sen ska ju det upp gardiner med, det har jag inte gjort än. Men det kan vänta. Jag har liksom vant mig vid att ha fri tillgång till mina fönster och vill jag stänga ute solen så har jag ju persienner.

Jag är så glad och tacksam över att jag fick möjligheten till den här lägenheten. Den passar både mina behov och min smak till fullo. Utsikten är vacker och hela lägenheten ljus och trevlig. Vem kunde trott det när man satt i tant mammas vardagsrum i december?

Det enda projektet jag har som år prio ett är att montera ner soffan som står i källaren så att jag får undan den från källaren. Jag tror jag ska ner och bråka lite med bultarna senare idag. För det sätts hela tiden käppar i hjulen när jag försöker få bort eländet därifrån. Folk som inte har möjlighet att hjälpa till, bilar med drag som går sönder. Soffhelvetet verkar omöjligt att bli av med. Men som sagt, nu ska jag slakta fanskapet.

Men innan jag gör nått överhuvudtaget så ska jag ta en kopp kaffe till och passa på att försöka piggna till lite.

Kommentarer
Postat av: Mr. Nelson

Gday! Glad för din skulle Calle! Gött att allt börjar att falla på sin plats. Hade jag haft en skärm över så hade du fått en av mig, skall höra mig för ;-) Alltid lite juste med en stationär burk ändå!



Kul att delar med dig bilder här på bloggen! :-) Tack! Skäms över att jag inte hälsat på dig ännu! MY FACE TURNES RED


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback