Seg i väntan på lite fart

Åh vad seg jag är. Jag kommer inte ur min nytvättade morgonrock útan går här mellan köket och vardagsrummet helt utan mål eller mening med min tillvaro. Det kan ingen tro att jag vara så uppåt för bara några dagar sedan.

Men man är inte helt ung längre. Sådana där maratonfester pallade man när man var 25 men nu tar det tvärstopp efter bara ett litet tag. Levern hotar med att flytta och magsäcken vägrar låta sig fyllas med med vätska utan kastar upp den från bukens djup hur man än försöker tvinga i sig nått som kunde ge lite lindring i allt elände.

Tanken var ju att midsommar skulle bli ett sånt där maraton men den tanken lägger jag villigt ner när jag tänker på följderna. Det får bli några pilsner på kvällen och så får det räcka med det tror jag. Fast jag skall väl inte skriva något i sten misstänker jag eftersom jag vet hur ofta jag lovat mig själv att "aldrig mer".

Jag svettas som en gris men jag vet inte om det är följderna av festandet eller om det helt enkelt är varmt i lägenheten. JAg bor ju precis under taket så det borde bli rätt så varmt här i lägenheten om det är varmt ute. Som tur är så har jag en fläkt jag kan använda till sovrummet så man slipper allt för mycket värme när man ska sova. Det är något jag absolut inte gillar, att det är för varmt när jag ska sova. JAg vill ha svalt på gränsen till kallt i mitt sovrum.

Men, innan jag kommer så långt i mina planeringar så måste jag nog masa mig in i duschen eftersom jag inte duschat sedan i onsdags. Vi försökte få Polare S att sätta på bastun men har var på lite snett humör så det blev inget av det inte.

Nä. Här kan jag inte sitta. Jag måste till affären med och det är lika bra att åka innan jag börjar må illa igen. Så, lite fart får det bli på det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback