Somnade. Igen. Hur går det till?

Historien upprepar sig med skrämmande tydlighet. Före detta frun brukade alltid säga att jag aldrig lär mig och jag börjar misstänka att hon hade nått där. För när posten ramlade ner i dörren så fann jag till min glädje att mitt exemplar av tidningen "Allt om pc" fanns med i skörden. Så, jag stövlade in i sovrummet, lade mig bekvämt tillrätta och började läsa.

Vips så vaknade jag och det hade gått flera timmar. Jag kan för mitt liv inte förstå vad det är som gör att jag somnar, oavsett hur mycket jag sovit på natten, varje gång jag lägger mig på sängen på dagen. Det slår aldrig fel, hur pigg jag än är.

Men nu är jag oförskämt pigg och vaken så jag ska ta Gula faran till apoteket och hämta ut, håll i dig, mina sömntabletter. Jomen. En paradox kan man tycka. Jag vet. Men så är det.

När jag kommer tillbaka ska jag sätta på lite ärtsoppa på värming och äta den samma med glädje för jag är rätt så hungrig efter all sömn. I kväll väntar ju en högtidsstund framför webbradion när Elfsborg tar emot IFK på arenan. Egentligen ville jag ju vara där själv men ekonomin tillåter ju inte det hela. Jag får nöja mig med radion. Men det är ändå fantastikst att man kan få alla matcher i Allsvenska refererade i radio nu för tiden. Internet är en bra uppfinning.

Nä. Apoteket var det ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback