Utmaningen igen

Ok. Jag har blivit utmanad. Igen. jag gör som jag brukar, svarar på utmaningen men låter den sedan stanna hos mig.
Uppgiften är följande:
Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa
Utmana 7 andra i slutet av inlägget och länka till dem
Lämna en kommentar i deras blogg om att de har blivit utmanade

Det var den gode Missen som utmanade mig.


  1. Jag älskar att titta på Elfsborg när de spelar fotboll men det enda fotbollsmål jag själv gjort är ett självmål under en träning i Borås giff 1977.
  2. Jag har skällt ut en överste för ton och noter under en övning i lumpen och vi inte fått mat på hela dagen. Mitt sinne rann över och jag blåskällde på den där jönsen när vi ramlade ur terrängbilen. Han stod liksom bra till. 
  3. Jag spelade piano i 4 år utan att lyckas lära mig en enda not.
  4. Under yngre år hade jag som jag själv tyckte var ett underbart partytrick. Att komma ut naken med bara en strumpa runt min lilla stolthet. Hm, det var nog mest jag själv som var road av det där.
  5. jag har fortfarande inte ett endaste minne från 1/1 2008. Ryktet säger att jag sov och drack alkohol hela dagen. Inte fan vet jag.
  6. Jag älskar all plockmat, eller smörgåsbord eller julbord. En massa, massa rätter att blanda och smaska i sig. Då blir jag sittande i timmar och äter tills jag mår riktigt riktigt dåligt.
  7. Jag är fortfarande osäker på om jag blev av  med oskulden när jag var 14 eller 19 eller nån stans där emellan. Det var liksom så jävla kass så jag vet inte om det räknas.
Så där ja. Då vet ni lite mer om mig, fast egentligen ingenting :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback