Hungrig

Så klart det inte gick. Kunde bara ta en liten gurkbit innan ångesten mycket framgångsrikt satte stopp för vidare matintag. Så jag får väl vänta tills i natt när jag sovit en stund och äta då. Eller om jag lyckas pilla i mig tillräckligt med lugnande för att det hela ska lugna ner sig tillräckligt länge för att jag ska kunna äta.

Det är ett litet helvete det där med maten. Jag brukar inte kunna äta nått på hela dagen utan får vänta till kvällen när jag tagit mina sömntabletter och blivit lite avslappnad av dem för att passa på att äta då. Vid det laget brukar jag så klart frossa i mat eftersom jag är helt uthungrad och det hela är inget vidare för min vikt. Alls. Sen blir jag dessutom darrig under dagen på grund av lågt blodsocker så att jag blir ännu mer orolig. Pust och stånk.

Nu när jag inte har några sömntabletter så får jag passa på att äta när jag somnat och sedan vaknat av hunger efter någon timma. Då har jag ungeför en halvtimma på mig att äta innan ångesten har hunnits bygga upp igen.

Så, nu är jag hur hungrig som helst men kan inte äta.

Fan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback