Ruggigt väder

Hua vilket ruskväder. Jag har varit med Gula faran i affären och köpt lite mjölk och annat. Tur att man har regnjacka annars hade jag väl drunknat. Men en lunginflammation är inte helt omöjligt att jag åker på efter mitt äventyr. Men nu har jag i alla fall mjölk och katten ska jagskämma bort såhär på fredagen med en burk Sheba. Det är som Missen mycket korrekt påpekade dyr kattmat, men stackaren till katt är så glad när hon får det att jag inte har hjärta att låta henne vara utan.

Nu ska jag försöka värma upp mig lite sen är det dags för en tur till stora staden. Så är det tänkt i alla fall. För att klara av att åka buss har jag köpt lite pilsner. Tanken är att jag och min terapeut ska ut och åka buss om ett tag för att jag ska öva mig på det. Jag hoppas det går bra för jag är ju rätt så beroende av att kunna ta bussen eftersom jag bor som jag bor. Körkortet kan jag inte räkna med förrån i april eller nått eftersom jag ska ta prover och så innan de behandlar min ansökan. Så det blir buss hela vintern. Men med lite terapi och mina nya piller känns det inte helt omöjligt.

Nä, nu börjar jag bli lite varm i kläderna igen. Illa att man ska ut i allt det våta ruggiga igen. Men det klart, busshållplatsen ligger nästan precis utanför dörren så det går nog bra det hela kan jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback