Moderskomplex på g?

Bäst som jag satt här och skrotade så slängde jag ett getöga in i mitt sovrrum och vad fann min ögonlins om inte en överfull tvättkorg som tålmodigt står och väntar på att jag ska ta tag i den och bära ner den till tvättstugan. Alltid är det nått man måste göra vare sig man vill eller inte. Fan vet om det inte vore enklare att köpa nya kläder och lakan?

Just nu sitter jag och snattara med min yngste son på nätet. Han växer så fort så jag hänger inte med alls. Tyvärr så har hans moder, som enligt mig är överkontrollerande, bestämt sedan två år tillbaka att han inte får sova hos mig. Anledningen är väl att hon är rädd att jag dricker eller går något överilat och att pojken ska bli lidande. Men lite har jag ju lärt mig genom livet, trots vad hon tror. Det känns ruttet och jag blir både rasande och ledsen när jag knappt får träffa mitt eget barn.

Det hade väl varit ok om inte grabben själv ville komma, men han vill ju verkligen få träffa mig och sova över här. Men det är som att prata med en vägg. Hans ömma moder är väl vad jag skulle beskriva som överkontrollerad och överkontrollenrande. Hon försöker skärma av grabben från livet i tron att han växer upp och mår bra av det. Men vad tusan, nu är han 12, om bara några år eller rent av snart så kommer han väl att revoltera i rent tonårstrots och då vet jag faktistk inte om hans mor är rustad att klara av det. Hon är inte så bra på att kontrollera situtaioner där hon tappar kontrollen.

Jaja, det löser sig väl. Kan jag tro.

Nu var det städning på gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback