Ambivalent

Det var hemst vad ambivalent jag känner mig idag då. Jag kan inte bestämma mig för varken det ena eller det andra. Ena sekunden så känner jag för att tvätta idag för att nästa sekund fundera på om jag inte ska göra det i morgon istället. Jag funderar på om jag ska åka in till La stada i eftermiddag eller om jag ska göra det i morgon. Eller på lördag. Eller nån annan dag. Vilka jäkla dumproblem man har.

Så jag blir sittande framför datorn och får inte något gjort överhuvudtaget alls. Paralyserad av livet. Sitter och retar mig på att det skorrar från suben när jag spelar musik. Försöker hitta vad det är som är löst för det är förbannat irriterande när det skorrar sådär, men det spelar ingen roll hur jag trycker och känner, det skorrar likt förbannat. Får försöka låtsas att jag inte hör det.

Nä, det enda jag kan bestämma mig för att göra idag är att jag ska hämta mina mediciner, det är prioritet ett. Sen får jag se vad jag pallar av att göra med resten av dagen. Det som håller mig från att åka till stan, förutom att jag är ostabil, är tanken på att ligga och köra moped i 30 km/h hela vägen in till stan. Känns alltid som om man aldrig ska komma fram. Den som bara hade en bil. Eller det har jag ju, men inget körkort, något jag sannerligen hoppas ändrar sig snart. Då blir jag lite friare.

fan nu kom jag på att de inte har dragit taxiräkningen på 400 spänn från förra helgen när jag och Katrin åkte till psyk med taxi. fasen, där rök nog den där hårddisken känns det som. Jäkla skit. Men men. Det var det värt för jag hade aldrig pallat att åka buss den dagen, det var knappt jag klarade av att åka med taxin ju. Jaja, pengar är till för att användas.

Nä. Nu ska jag dricka lite kaffe för att piggna till, duscha och fixa till mig sedan blir det raka vägen till Apoteket. Så får det bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback