Dagen som den är idag

Jodå. Det blev en rikitg frukost med allt det där jag skulle äta. Bacon ochg allt. Så nu är magen full och det gäller bara att bli lite trött med. Eller det är jag ju. Jättetrött. Men jag får ingen ro i kroppen. Tillråga på allt så har min ömma moder smittat mig med en förkylning som stoppar upp allt i näsan, både bildlikt och bokstavligt. Jag har väl snytit mig en tusen gånger vid detta laget.

Jaja, som jag brukar säga. Det ordnar sig väl kan jag tänka mig. På tv pratar de om att det ska bli 50 kronor billigare att gå med i A-kassan. Yippe. 50 kronor. Men de har ökat avgiften med så mycket pengar från början så det blir liksom ingen skillnad. Inte från början. Vad ska man säga om det? Har jag sagt att det är ett kallt samhälle vi lever i? Tja, har du missat det så kan jag berätta att det är så.

Hua. Men, det är som det är, vi, folket, har röstat fram regeringen, även fast det verkar som en överraskning för många som kliar sig i skallen och undrar hur det gick till. Men som sagt, det är så här vi vill ha det och det funkar ju så länge man håller sig frisk och klar i skallen. Nått annat är inte att tänka på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback