En blandad kompott igen

Om jag bara fattar vad mitt köksgolv är gjort av. Det verkar som om det drar åt sig smuts från gatan utanför. Jag dammsög mycket noga igår och idag är det fullt av en massa konstiga saker som brödsmulor, katthår och damm. Men, jag har inte ätit nått bröd. vart kommer det ifrån? Gömmer sig skräpet när det hör att jag drar fram dammsugaren och kommer fram först när jag slutat dammsuga? Märkligt.

Kom just på att jag kanske måste till apoteket för att hämta mer medicin. Usch och fy, jag orkar inte ens tänka tanken att bege mig utanför dörren. Jag får väl sätta mig ner och räkna pillren och se om det kanske räcker till i morgon. För i morgon räknar jag med att jag är med i matchen igen. Det onda i halsen börjar så sakteliga släppa och nu kan jag svälja utan att grina illa varje gång.

Det är konstigt det där med mina förkylningar. Fram till jag var 30 så blev jag nästan aldrig förkyld. Det hörde till undantagen. Men nu för tiden åker jag på minst två stora, ordentliga förkylningar som ger lunginflammation eller halsfluss, plus en massa småförkylningar lite då och då. Men de säger jag att immunförsvaret påverkas av stress och liknande och jag är ju, trots att jag inte gör ett endaste jota, ständigt stressad. Eller snarare, kroppen är stressad. Jag går ju liksom på högvarv hela tiden även när jag gör så lite som möjligt.

Jaja, det får vara hur det är med den saken. Man undrar ju bara. Men jag ska i alla fall ta det så lugnt jag kan så att den här förkylingen inte blir en sån där evighetslång historia som aldrig tar slut utan bara ligger och gror och gror vecka ut och vecka in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback