Folkpartisten Bard

I en debattartikel i Expressen berättar Alexander Bard (hur fan äter han med tanke på den där mustachen han har) att han blivit aktiv folkpartist. Kul för folkpartiet kan jag tro. Eller nått.

Själv så är jag socialliberal. Har röstat några gånger på just folkpartiet men vägrar nu att ens tänka tanken sedan de gått med i den famösa Alliansen. Jag röstade på Bengt Westerfelds folkparti som, kände jag, stod för den lilla människan, valfrihet under ansvar och som ända hade ett hjärta fast man pratade om just det där ansvaret. Nu tycker jag bara att man pratar krav och regler och kadaverdiciplin i skolan.

Nä, jag röstar allt på sossarna. Helt enkelt för att jag inte ser något annat vara möjligt. En röst på något av de som förut kallades borgerliga och nu kallas Allianspartier är ju en röst på de andra 3 partierna. Visst, rösta på sossarna och du får med både V och MP men det känns bättre så. Jag tror stenhårt på att vi behöver hjälpas åt, att den starka ska hjälpa den svaga och att vi alla behövs. Inte bara för att jag själv är en av de som blir buren av resten av samhället utan för att jag helt enkelt tror på det.

Visst finns det saker med sossarna som jag inte gillar. Nått jag framför allt reagerar på är att sossarna har skapat ett samhälle där det är finare att ta hand om andras barn än sina egna. Ni vet, dagisfröken lämnar sina egna barn på ett dagis på morgonen för att åka till sitt jobb på ett annat dagis och ta hand om andras barn. Det känns snett och vindt.

Men nog fan ska jag göra vad jag kan för att rösta bort Alliansen när det blir dags för val.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

NÄMEN VA FAAAAN!!!! Jag HATAR, och då menar jag HATAR jag sossarna!!!! Hela folkhemstanken är rasistisk, fascistoid och bygger på att alla ska vara stöpta i samma form och inte tänka själva.....ursäkta, var bara tvungen att gå ut å kräkas!!!

Själv röstar jag på V eller mp (för att det inte FINNS ngr andra alternativ) och tyvärr så får man ju då sossarna på köpet, och trots allt hellre det än borgarna!



MEN, med en pistol mot pannan och valet att rösta på M eller S så skulle jag utan att tveka rösta på M, för dom STÅR iaf för sin fascistioda politik till skillnad från sossarna!!



För längesen har jag faktiskt röstat på fp (iaf i kommunalvalet).....nuförtiden röstar jag på kpml(r) i kommunalvalet bara för att djävlas!



Egentligen så tycker inte jag det finns nåt parti jag helhjärtat stöder, men man får ju välja det minst onda, och att inte rösta alls tycker jag är förkastligt!!



Däremot känner jag många sossar, och dom stackars gräsrötterna kan ju vara ack så fina och kloka människor, som du ;)

Ja jag umgås till å med med en SD:are, så jag e inte så jävla knusslig, jag kan förstå varför han tänker och känner som han gör, sen att han har helt fel är ju en annan femma ;)



Aaaahhhhh vad det är uppfriskande att få prata politik och SPY ut sin galla över sossesvinen (jag pratar om politikerna nu alltså) moahahahaha!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback