Funderar kring gläntor och AFA

Ja herreje. Min stackars katt springer efter mig vart jag än går och piper. Just i detta nu så försöker hon lägga sig på tangentbordet. Det lilla livet fick ju vara ensam i två dagar. Det är ju till och med mot lagen, men som tur så tänkte jag till lite innan jag åkte så jag tog fram ett extrastor skål med vatten, fyllde på rikligt med mat och ställde fram en extralåda för henne att pinka i. Men det märks att hon saknat sällskap.

Själv funderar jag fortfarande på vad jag ska äta. Jag måste nästan, vare sig jag vill eller inte, gå till affären för att köpa cigg. Men en promenad kanske inte är en helt fel idé såhär när man sitter och tjocknar till framför datorn. Men först får jag fylla på med lugnande känner jag för jag mår inte speciellt bra i själen. Men det tror jag ärligt talat inte beror på att jag fortfarande lider av sviterna från i lördags utan det beror nog på att jag inte tog min antidepp medicin i två dagar. Jag har visserligen alltid med min reservtabletter i min väska men det har jag glömt av totalt. Så det är lite utsättningssymptom jag lider av för tillfället. Bland annan en obehaglig yrsel som gör att jag inte vågar ta mopeden bort till affären. Men nu har jag i alla fall tagit både min Effexor och min Zyprexa så vad som behövs är lite Theralen och Lergigan. Kanske en kopp kaffe med. Sen är jag nog redo att gå till affären. Det tar ju faktiskt bara 40 minuter fram och tillbaka.

Kanske, kanske säger jag, köper jag en pizza på vägen hem. Känner för nått lättlagat och det kan man ju säga att pizza är. Sen får det nog vara bra med exesser denna månaden. Hua, måste skicka in mina papper till AFA. Så jäkla dum jag är som inte kan få tummen ur. Det är ju 2500 i månaden jag missar. Det är mycket det. Det är mer eller mindre vad jag har att röra mig med varje månad när basräkningarna som hyra och banklån är betalda. Sen är det mobil, internet, tidning, och mat som ska köpas. Fast jag ska absolut inte klaga. Jag har det fan så mycket bättre än andra i min situation och framför allt har jag det mycket bättre än de "äkta" pensionärer som jobbat ett helt liv som som bara för ut småsmulor. Men det är fortfarande korkat att inte skicka in pappren.

Nä. Lite kaffe och sedan en promenad i friska luften. Kanske kan jag fundera lite på livet och framför allt vad i hela fridens namn jag gjorde i skogen i går morse. Det där kommer reta mig resten av livet misstänker jag. För jag har inga stora förhoppningar om att finna lösningen på mysteriet. Men en dag ska jag ta moppen och försöka hitta platsen jag vaknade på. Jag har en vag aning om att jag vet vart det var även om det hela är lite dimmigt.

Varför händer sånt här bara mig? *asg*

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Varför sånt bara händer dig?? Jag har en teori, kanske lite väl ärlig.... men så tror jag: det finns inte så många människor (läs idioter) som trots dokumenterad alkoholism, div psykiska åkommor ooh som dessutom är ett levande medicinskåp som lurar sig själva till att tro att de kan hantera alkohol på ett sunt o vettigt sätt.

Postat av: WoB

Yeps. Det verkar som en möjlig lösning. Jag lär mig. Men förbannat sakta :-(

2008-09-22 @ 20:30:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback