Hit eller dit

Ok. Nu har jag fått lite fart på hjulen i alla fall. Jag har ringt både psyk och Apoteket och än så länge vet jag bara att jag måste ta mig in till La stada för att hämta mina mediciner. Sömntabletterna vet jag inget om än så länge, de skulle ringa upp mig från psyk igen när sjuksköterksan pratat med läkaren.

Så nu blev jag sittande här likt förbannat och väntar på ett telefonsamtal. Sen får jag se om jag tar Apoteket idag eller i morgon på förmiddagen. Visserligen tog min nya lugnande slut nu när jag tog min första dos, men det spelar nog ingen större roll för jag vet inte om jag kan tycka att de funkar så speciellt lugnande alls. Igår var ju en riktigt mardrömsdag när inga piller i världen kunde få ner mig på jorden igen utan ångesten härjade fritt i kroppen på mig.

Nu är jag spänd, så spänd, vänstra ansiktshalvan har domnat bort eftersom jag är så spänd i hela vänster sida, men jag är relativt lugn i alla fall. Gott så, jag hoppas det håller i sig hela dagen. Nä, inte det spända men frånvaron av ångest alltså.

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa några öl i morgon att ha i helgen. Det vore så underbart med en smula ro i kroppen och det vet jag ju att jag får av alkohol. Baksmällan däremot är ju nått att bita i förstås. Jag vet att för den förnuftiga läsaren så är det bara hål i huvudet på mig som ens funderar på att dricka. Men jag måste få koppla av lite. Kroppen har gått på övervarv i en evighet nu känns det som. Pulsen rusar och jag svettas konstant och ångesten ligger hela tiden och lurar på att ta över mina minuter och sekunder. Några öl så vore det som allt det där inte fanns.

Nja, som sagt. Jag vet att det är dumt att tänka så, men det vore så underbart att få vara lite avkopplad en stund.

Jaja, det är i vilket fall inte aktuellt förrän i morgon i vilket fall som helst. Jag har gott om tid att lura på det där. Bara de ringer från pysk så jag vet om jag får mina sömntabletter eller inte kan jag bestämma om jag ska in till Borås i dag eller om jag väntar till i morgon. Innan dess får jag väl bli sittande här framför datorn och fundera över livet.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja nu tillhör ju inte jag den förnuftiga skaran av dina läsare så jag förstår precis hur du tänker/känner ang alkhoholen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback