Inbillning?

Hua. Nu börjar jag bli lite nervös eftersom mina anklar är rejält svullna och när jag trycker på dem så blir det en kvarstående fördjupning i huden (det heter nått det där men jag kan banne mig inte komma ihåg vad det heter, det var ett tag sedan jag jobbade märker jag). Detta kan aldrig vara bra. Man ska ju inte måla fan på väggen men det känns ändå som om jag borde knata till farbror doktorn om detta håller i sig i några dagar. Jag ska väl dit ändå för att följa upp mitt blodtryck och hjärtklappning om jag fattat allt rätt.

Det är alltid lika obehagligt när jag faktiskt inte bara inbillar mig saker utan de faktiskt händer. Ankelödem beror ju ofta på högersidig hjärtsvikt och det skulle inte förvåna mig om jag hade en släng av det, med trettio kilos övervikt, storrökare och snusare och inte tillsymmelse till försök till motion ens. Uscha vad nervös jag blev nu. Det får nog bli ett lugnaden piller och sen marsch pannkaka till sängen för att försöka lugna ner mig lite innan jag tar mig till apoteket.

Fan att man ska vara så förbaskat inbillningssjuk!!!!

Kommentarer
Postat av: Tossa

Pittingödem jonas lille, du borde komma tillbaka på "rätt" sida av sjukvården nu så du inte glömmer bort mer ;)

2008-09-04 @ 16:16:01
Postat av: WoB

Visst fan ja. SÅ heter det ju. Skrämmande att jag glömt bort en så grundläggande sak. När jag väl börjar jobba igen, när nu det kan bli, så får jag väl gå bredvid i ett halvår innan jag kan jobba självständigt igen :-)

2008-09-04 @ 20:20:02
Postat av: Miss Borderline

Ja ödem visste t.o.m jag men pittingödem har jag aldrig hört, lärde jag mig nåt nytt då.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback