Keep goin´

Nä hur ska detta gå? Jag som borde vara i tvättstugan för länge sedan sitter fortfarande i morgon rocken och dricker kaffe och försöker få inspiration till att ge mig ner för trapporna. Sen var det ju det där med att handla med. Puh vad jobbigt.

Men jag får väl sätta lite fart kan jag tro. Lata mig kan jag ju alltid göra i kväll liksom. Det är väl nackdelen med mina nya tabletter, att man blir så förbannat trött av dem. De funkar hyffsat till att hålla ångensten borta, men som sagt blir jag skittrött på köpet. Men som jag redan sagt ett antal gånger, heller hur trött som helst än ångest. Förövrigt så blir man helt slutkörd av ångest med så det går på ett ut.

Nä, nu ska jag sätta på mig lite kläder, gå ut med soporna som står i hallen och väntar på att bli slängda, kika förbi tvättstugan och se om det finns någon ledig tid idag och sedan ska jag till affären med. Sen har jag gjort allt jag behöver göra idag och när man räknar upp det så här så märkrer man ju att det inte är så farligt. Bara att köra på liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback