Kvällspyssel

Så var man alldeles nyduschad och ren. Skulle egentligen rakat mig med men den gobiten spar jag till i morgon. Man måste ju ha lite att göra då och då. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska tillbringa resten av kvällen, men allra troligast blir det att jag lägger mig och läser. Eller så tittar jag lite på tv. Vilket som.

I morgon har jag tre projekt. Eller egentligen fyra.

  • Sätta upp en tvättid eller om det är ledigt tvätta
  • Åka och hämta min nya medicin
  • Åka in till La stada för att hälsa på tant mamma
  • Köpa den där hårddisken (jag har nästan bestämt mig för det i alla fall)
Så för att vara mig så blir det en stressig dag. Jag hoppas bara att det inte regnar för det är inte kul att köra moped när det spöar ner. Men förhoppningsvis så får jag ju snart tillbaka mitt körkort (snälla snälla Gud låt det inte krångla till sig) och då ska jag ställa på bilen igen så har jag blivit av med ett jätteproblem i livet, nämligen isoleringen här ute i Viskafors. Jag undrar hur lång tid det tar att handlägga ett sånt där ärende tro? Kanske handlar om veckor, kan tro det i alla fall. Men så länge har jag ju Gula faran.

Men nu ska jag dricka lite mer kaffe, röka en cigarett och borsta tänderna innan jag bestämmer mig för vad jag gör sen. Kanske blir jag sittande här framför datorn hur länge som helst, fan vet, men det spelar ju mindre roll faktiskt. Jag har inga tider att passa i morgon och vaknar jag lika tidigt i morgon som idag (05.25) så är det ju av föga intresse om jag sitter någon timma till framför datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback