Lennon och mitt dåliga samvete

Den före detta Beatles-medlemmen John Lennon skrek på sin fyraårige son - som fick hörselskador. Det berättar Lennons son Sean, 32, själv i biografin "John Lennon: A Life", enligt The Sun.

Det är jobbigt när ens hjältar visar sig vara männiksor av kött och blod med samma problem som resten av oss. Tyvärr kan jag inte säga att jag inte gjort det samma. Jag var en fullständigt usel far när min son var 4. Jag hade inget som helst tålamod och mycket av det frå jag nu betala tillbaka genom ständigt samvete för att min sin mår dåligt.

Nu har jag väl inte orsakat några hörselproblem, men som sagt har jag skrikit allt för många gånger på mina barn och främst då på min äldsta son. Med min dotter och min yngsta son har det varit lite bättre, helt eftersom jag lärt mig genom den stora grabben hur saker och ting funkar. Men jag är så glad över att jag och min grabb fått så bra kontakt som vi fått det sista, det är väl så att våra psykiska problem väver samman oss och att vi kan förstå varandra på ett annat sätt.

Jag hoppas bara att det håller i sig. Vi kommer säkert att förlora varandra i livet igen då och då. Så funkar det ju i livet. Men jag hoppas att allt blir bra.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Nånstans så är vi ALLA MÄNNISKOR - kända som okända - och inga av oss är ofelbara, och skam vore väl om nån begärde att vi skulle vara det, eller?!

2008-09-23 @ 19:25:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback