Lergigan och fil

Nu tog jag en tablett till av Lergiganet för en timma sedan ungefär och blev inte alls så trött som jag blev av den första. Men det beror väl kanske på att jag inte tagit några andra lugnande innan som jag gjort förra gången.

Däremot märker jag att jag inte har handsvett och att jag inte har så vansinnig hjärtklappning, så lite nytta verkar de göra i alla fall.

Nu funderar jag på att ge upp den här dagen och lägga mig för att läsa och sedemera sova. Eller är jag lite hungrig först kanske? Jo, det är jag nog om jag känner efter riktigt ordentligt. Jag säger som seriefiguren Obelix "jag har ett hål i magen". Blir alltid hungrig på kvällen och har svårt att sova om jag inte tar mig något att äta innan jag lägger mig. En vansinnigt dålig vana som jag försöker bryta men som verkar hopplös att få koll på. Speciellt de dagarna när jag på grund av ångesten inte kunnat äta på hela dagen. När jag då tar min sömntablett så lugnar ju ångesten ner sig lite och jag blir vrålhungrig med en gång och kan ställa mig för att koka makaroner klockan 1 på natten.

Men nu i dag tror jag att jag nöjer mig med lite fil. Det funkar bra det med, så det gäller att jag kommer ihåg att köpa det när jag handlar, vilket jag oftast inte gör. Men nu har jag lite hemma så jag ska väl smaska i mig lite så att jag håller den värsta hungern borta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback