Mätt

Ja jäklar i min lilla morotoslåda, nu har jag lyckats att äta både frukost och lunch. När hände det senast tro? Kan inte påminna att det hänt någonsin, men det klart att det gjort. Men huvudsaken är att jag är mätt nu i alla fall. Nu ska jag nog vila lite middag tror jag. Jag har bestämt mig för att jag kanske ska till Borås i morgon för att handla medicinerna. Ni lade väl märke till mitt kanske i meningen. Jag har givetvis bestämt mig för en sak, men vet så väl om att det kan bli helt annorlunda. Lika bra att ta det som det kommer liksom.

Just nu är jag så trött som man bara kan bli efter en morgon med en massa ångest och panikanfall och man sedan landar efter lugnande tabletter och en rejäl måltid. Jag funderar på att skutta in i duschen innan jag vilar. Jag fryser så förbannat nämligen. Men fasen vet om jag orkar med hela proceduren med att tvåla in sig, torka sig och allt det där som en dusch innebär. Kanske bättre att ta det efter sovstunden? Fasen vet.

Som den iviriga läsaren märket så är jag tvehågsen om det mesta just nu. Det brukar bli så när jag hela tiden balanserar på ångestens avgrund. Jag vet aldrig vad jag pallar innan jag testat gränserna och ibland orkar man inte med ett eventellt misslyckande. Så jag velar fram och tillbaka kring de allra enklaste saker.

Men det brukar lösa sig. Jag tror till exempel att det är allra enklast om jag går och lägger mig för att vila medan jag fortfarande är tillräckligt avslappnad för att palla av det. Men först ska jag nog ringa till Apoteket och se om jag kanske har sån tur att mina mediciner finns på Apoteket här i Viskafors. Då behöver jag ju inte oroa mig för resan in till stan. När ajg väl vet lite mer så får jag ta beslut kring hur jag ska lägga upp dagen. Det gäller att börja nysta i rätt ände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback