När saker "försvinner"

Äh så gott jag somnade efter att jag ätit. Men nu kommer vi till problemet. Nu är jag pigg som en lärka en vacker junidag och kan för mitt liv inte somna, fast jag pimplat koffeinfritt kaffe hela kvällen. Men nu brygger jag lite thé, tänkt att en kopp thé och en macka kanske skulle sätta fart på sömnhormonerna.

Inte för att det spelar någon större roll egentligen om jag somnar tidigt eller sent eftersom jag inte har någon tid att passa i morgon, men jag mår inget vidare så det vore gott att sova lite till och vakna upp till en ny härlig dag i morgon.

Jag försökte få tag på före detta frun tidigare på mailen eftersom hon glömde att skicka med sugproppsfästet till GPSen som hon lånade av mig innan. Jag upptäckte att den fattades när jag tittade i påsen idag. Men tydligen har hon gett upp sin gamla mailadress för det var någon mycket oförstående person som svarare att den minsan inte lämnat ut någon GPS.

Nå, nu har har jag skickat ett mess på hennes mobil och hennes dotters mobil så det borde väl komma fram tycker jag. Jag har ingen som helst lust att behöva köpa ett nytt fäste för att hon slarvat bort originalet. Men det är en massa saker som jag inte fått med mig. Som en wookpanna (svår att missa liksom), stekpannor, min hårtork, mitt strykjärn, bland en massa andra saker, inte ens en enda av de två tv-appareter vi hade köpt fick jag med mig och inte heller min alldeles egna tv som jag hade med mig i hemmet. Den behöll hon. JAg fattar ju nu, med lite distans till det hela att hon blåst mig totalt men jag orkar bara inte bråka om skitsaker. Men hållaren ska jag bara ha, den får hon allt skaka fram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback