Nya skydd till datorn

Jag köpte en Pc för alla, en datatidning, och där fick man med fullversioner av en brandvägg och ett antispywareprogram. Eftersom jag inte varit nöjd med min andra brandvägg så var det ett nöje att byta. Nu blinkar den så spacigt nere i aktivitetsfältet och verkar lättskött och bra.

Jag har ju egentligen varit en Nortonfreak i 12 år men bestämde mig för att det var dags att prova något annat, bara på skoj. SÅ nu kör jag AVG-antivirus, Pc-tools firewall pro som brandvägg och Ashampoo antispyware och är nöjd med det än så länge. Nu är det dags att teckna en prenumeration på Pc för alla eftersom jag tycke det är en bra tidning plus att de ofta har med fullversioner som är vettiga och bra.

Sen får det bli en prenumeration på Café med så är jag nöjd med livet.

Kommentarer
Postat av: urban cat

Hm, jag behöver nog göra något åt min säkerhet åxå.. rensar bort typ 5 itrång om dagen med spyboot "search and destroy"... Ska det vara så?

Kör med AVG åxå.

Postat av: WoB

Nä det låter ju inte helt bra med en massa intrång om dagen i datorn. Men har du brandvägg? Det måste man ha i kombination med sitt antivirusprogram annars så är det hopplöst.

2008-09-02 @ 15:03:27
Postat av: Miss Borderline

Jag har försök till intrång femhundrafemtioelva ggr om dan (som brandväggen då stoppar). Jag har F-secure brandvägg och virusskydd och har det insatt på högsta säkerhet. Tycker det funkar bra för mig och har på dessa tre åren jag haft internet haft virus/trojan 2 ggr tror jag, som jag kunnat få bort, ngr seglivade spionprogram (dvs har tagit bort dom men dom har kommit tillbaka) som jag till slut fick väck. Jag har haft normal säkerhet ända fram till nyligen då jag fick det där svårborttagna kinaviruset, då ändra jag till högsta.



Tycker Windows program för virus/spywarekontroll och rensning är bra att köra igenom nån gång i månaden, dessutom rensar jag regelbundet bort historik och cookies. Kör även manuell genomsökning på alla diskar på F-secure relativt ofta.

2008-09-07 @ 13:00:12
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback