Panik på g

Nä, nu tycker jag nästan att det får räcka för idag. Lurar skarpt på att lägga mig i sängen och mysa ner mig ordentlgt. Har snattrat med min äldsta son på msn. Han har just installerat "Windows Vista" på sin burk och det har ju krånglat att uppdatera precis som det alltid gör med datorer. Vem hade väntat sig något annat liksom?

Själv känner jag att jag börjar bli lite uppskruvad och spänd så jag tog nyss min sista sömntablett och hoppas att den får ner mig några hack. Brukar ta en 20 minuter innan den börjar kicka in. I morgon kommer min kontaktperson på psyk tillbaka från sin semester så då ska jag ringa och fråga om det blir några sömntebletter eller inte. Hennes ersättare verkar inte ha full koll om man säger så. Jag har ju ringt 4 gånger under veckan och bett om ett recept men det verkar vara stenkört. De lovar att prata med läkeren och sedan ska de ringa upp igen men ingen ringer. Så klart.

Nä som sagt. Jag tror jag ska lägga mig innan jag varvat upp mig för mycket, jag känner att en panikattack är på g och det vill vi inte råka ut för idag igen. Så, marsch pannkaka till sängen för att försöka slappna av lite. Kanske går jag upp och äter lite sen när jag mår bättre. Vi får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback