Panikattack

Usch och fy. Boendestödet var här innan och drog ut mig i världen. Vi åkte till fiket på torget i Viskafors och fikade lite. Men som jag satt där så fick jag världens panikattack och till slut så gav vi upp allihopa och de körde hem mig igen. Fan också. JAg är så förbannat, satans trött på den jävla ångesten som hindrar mig från att göra de allra enklaste saker, som att fika en stund, dricka lite kaffe och snacka lite.

Så fort jag kom hem så lugnade det hela ner sig även om jag fortfarande går på kraftiga övervarv. Det värsta är att jag måste åka till apoteket för att hämta min medicin. Men jag får väl pumpa mig full med lugnande och hoppas att det går bra. Visserligen hade jag redan ätit en rejäl dos lugnande innan fikan, men kanske blir det bättre om jag vilar en stund och sedan passa på att åka när jag lugnat ner mig lite.

Men som sagt. Jag är så trött på detta. Det känns som om jag sitter i ett fängelse här i min lägenhet där jag inte ens kan gå ut med soporna vissa dagar. Det enda jag gör om dagarna är att blogga, kolla runt på nätet, läsa andras bloggar och städar. Jag har fått pippi på att städa, men det känns gott för då glömmer jag för en stund hur jag mår. Men resten av tiden går åt till att må dåligt både fysiskt och psykiskt.

Visst kan jag utmana ångesten genom att göra sådant som att gå ut och röra på mig, men ofta slutar det med att jag springer allt vad jag kan, med dunkande hjärta och brus i öronen, hem till tryggheten i min lägenhet. Men inte ens här är jag säker. Ångesten kryper under skinnet på mig även när jag ligger i min säng. Jag vågar inte äta, inte vara uppe, inte läsa, inte titta på tv, inte göra nått annat än att försöka andas lugnare och sluta krypa omkring i dängen som en orm i solen.

FAN vad jag är trött på detta. Jag hoppas att min nya medicin hjälper mig i kampen mot ångesten. Kanske kan den få ner snurret och bruset inom mig tillräckligt för att jag ska klara av att möta livet och utmana ångesten. Jag hoppas det i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback