Planer för dagen och kvällen

Håhåjaja. 14.00 sa Kusin Esko att jag skulle vara på Sjöbovallen. Sällan att det funkar. Först och främst ska jag ta mig in i duchen, sen ska jag raka mig, ta på kläder, borsta tänderna och däremellan så ska jag lyckas dricka nån öl och komma i form för att tillbringa dagen/kvällen med en massa männiksor. Ett stort steg för en som är van vid att tillbringa sina dagar och kvällar med katten som enda sällskap.

Nä, det lutar väl mer åt 16-tiden eller nått sånt. Det allra första jag måste göra är att pumpa i tillräckligt mycket nikotin och koffein i kroppen så att jag får kraft nog att ställa mig i duschen. Som jag redan sagt, jag är inte vindsnabb precis. Det tar sin lilla stund för mig att få tummen ur och verkligen göra det jag har planerat.

Under tiden så har jag kommit på ännu en signatrumelodi till soundtracket om mitt liv. Jag har en del såna där som jag tycker passar bra som förklaring kring hur jag känner om och i livet. Ni vet, My way och sådana. Nu har "the pretender" med Foo fighters seglat upp till en delad förstaplats tillsammans med en hel del andra låtar. Den sitter som en smäck och berättar en hel del och säger saker jag skulle vilja berätta för min omgivning.

Nä, jag tror jag ska ta en kopp kaffe till och eftersom klockan är över 12 så ska jag bjuda mig själv på en folköl. Som sagt, så att jag kommer i form för att förbereda mig själv på en kväll i festligheternas tecken. Jag ser fram mot det hela men samtidigt så är jag vettskrämd. Hua för att vara med så många männiksor på en och samma gång. Jag får en liten men naggande god hjärtklappning bara jag funderar på det hela. Nä. Det får jag tänka bort. Inga sådana tankar nu. Det är dags att se på det hela med det goda ögat. En chans att slappna av i goda vänners sällskap. Kan inte annat än bli kul kan jag tycka. Men jag får vara vaksam så det inte blir för mycket alkohol för jag orkar inte med att vara bakfull, speciellt inte om jag inte kommer hem på natten utan sover över hos tant mamma eller nått sånt. Att vakna och inte vara hemma är vidrigt när man är bakis. Då har man hela den plågsamma resan hem framför sig.

Jaja, det där löser sig väl på bästa möjliga sätt kan jag tro. Nu var det kaffe och öl som jag skulle ägna mig åt. Alla domedagstankar får jag lämna bakom mig för en gångs skull. Dags att ha lite kul för en gångs skull.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hm, har aldrig känt sådär att DENNA låten är the soundtrack of my life......jag ska ta och fundera på det där vilken låt som det skulle kunna tänkas vara.

Postat av: WoB

Jag tror jag sak komponera det perfekta soundtracket till mitt liv och lägga ut här på bloggen. Det blir nog som minst ett dubbelalbum för det är många låtar och hjältar som ska med. Men se där, nu har jag ett projekt att pyssla med.

2008-09-22 @ 16:36:23
Postat av: Miss Borderline

Ser fram emot det :D



Nu har du LOVAT.....I'm gonna hunt you down ;)

2008-09-23 @ 19:28:46
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback