Tankar om fredagen, ljudkort och piller

Fanken, jag får ingen som helst styrfart på den här dagen. Har fortfarande inte kommit ur morgonrocken utan sitter bara och slöar framför datorn. Pratade med Polare Minna en stund på telefonen. Det är väl det jag har gjort idag liksom.

Funderar på att sätta mig på mopeden och åka in till La stada men jag orkar bara inte ligga och köra den tråkiga vägen idag. Det får bli en annan dag. Det enda jag kan tänka mig, eller snarare måste göra, är att åka till affären och köpa cigg. Sen kan det kvitta.

Det är inte det att jag är deppig eller så. Inte mer än vanligt i alla fall. Men jag är så förbannat trött och uttråkad på samma gång. Troligen är det de nya pillren som gör mig så trött och det kan det väl vara värt kan jag tycka. Så länge ångesten håller sig långt borta så är jag nöjd. Men det vore trevligt med lite energi. Bara en gnutta.

Jaja, skit samma. Jag sitter och glor på Netonnets hemsida och dreglar över alla roliga saker man skulle kunna köpa om man hade pengar. Det som jag funderar på är:

  • den där hårddisken som jag malt på om i några dagar nu
  • En grenkontakt till USB-portar
  • En optisk kabel till att ha mellan datorn och ljudanläggningen.
  • ett ljudkort till den stationära datorn
Det som är mest åtråvärt är väl hårddisken och på den följer att jag måste köpa grenkontakten med eftersom jag har slut på USB-portar. Den optiska kabeln vore väl mest för att man vill ha det bästa möjliga ljudet, men det är frågan om det skulle bli så mycket bättre med en optisk kabel än en analog. Ljudkortet i notebooken är ju knappast det bästa om man säger.

Ljudkort till den stationära datorn behöver jag bara ett billigt så att man kan koppla in de små minihögtalarna. Vad min äldsta son gjort med ljudkortet som satt i har jag ingen aning om och orkar inte forska kring heller. Men det blir ju inte viktigt innan jag lämnar in notebooken på lagning och är hänvisad till den stationära totalt.

Nä. Nu ska jag dricka en kopp kaffe och se om det kan pigga upp lite. Det är lite synd att man inte kan hamna i ett bekvämt mellanläge mellan trötthet och ångest. Men som sagt, hellre trött vilken dag som helst än ångest i 5 minuter.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ahhhh, finns det grenkontakter till USB-portar, det visste inte jag......nu har du lett in Missen på farliga vägar, ska jag nu OXÅ bli sittande dregglande över Netonnet, räcker det inte med att jag numer ALLTID går in på Claes Olsson varje gång jag är i stan???!!!

Nä, det går utför med mig, och det är såna som DU (läs: MÄN!) som drar ner mig i fördärvet!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback