Nått ska man ju ha att göra

Så gott jag somnade igen. Det verkar som jag sover lite titt som tätt nu för tiden, i alla fall de sista dagarna. Sover några timmar, är uppe några timmar och sover sen igen. Fan vet varför, men det är faktiskt inte helt fel. Jag kommer upp tidigt och kan titta på morgontv på tv4, gillar speciellt Steffo, han är liksom mysig på nått sätt, plus att han gett ut en eller om det är två, jag har bara den ena, böcker om njutningsfulla saker i livet som cigarrer, cognac, choklad och annat smått och gott. Boken jag har heter "Njut! En bok om små saker som gör livet stort", helt klart värd att rekomendera. Sen när jag tittat färdigt kan jag gå och lägga mig igen och sova nån eller några timmar för att sedan gå upp igen.

Så nu är jag vaken igen och har precis druckit lite kaffe. Snart ska jag in i duchen och sedan bär det iväg till Apoteket. Huruvida det blir en tur till La stada eller inte vet jag inte riktigt än. Känner mig inte speciellt stabil så jag vet inte om jag pallar det idag. Jag får se hur jag mår när jag tagit första pillret av de nya lugnande.

Kanske ska jag passa på att tvätta istället för att ge mig ut i världen. Vore ju smart att tvätta innan tvättkorgen blir överfull som vanligt. Fan jag vet inte. Jag känner mig.... rörig. Det är som om tankarna inte får fäste i skallen på mig utan bara rasslar omkring utan mål eller mening. Jag planerar det ena efter det andra men sen ändrar jag mig hela tiden. Just som det känns precis just nu, i denna sekunden, så känner jag bara för att lägga mig och sova och skita i allt. Men om 5 minuter har jag hunnit ändra mig. Bara under den lilla stund det tagit att skriva detta har jag ändrat mina planer för dagen flera gånger om.

Chips, katten, ligger på en solig fläck på golvet och tittar på mig. Jag undrar vad som rör sig i huvudet på henne när hon ser mig. Hon är ju helt klart väldigt mycket "min" katt. Hon följer mig vart jag än går, förutom när hon ligger på bokhyllan eller i sin fåtölj och sover då så klart. Hon ligger bredvid min kudde mest hela natten och framför allt blir hon sotis om jag har en relation med en kvinna. Då blir Chips sur som surströmming. Hon avskydde min före detta fru så det gnistrade om det.

Men det är en faslig tur att jag har den där lilla pälsbollen. Hon har tröstat mig många gånger när jag mått skit, jag har någon att bry mig om och hon är bra sällskap. Jag är mycket kattmänniska har jag kommit på. Visst skulle jag vilja ha en hund, är ju uppväxt med hund, men jag är för lat och lever för ostrukturerat för att kunna ta hand om en hund på ett bra sätt. Då är en katt perfekt. Hon nöjer sig med att jag klappar henne, leker lite med henne någon gång då och då, att lådan är ren och att hon får mat i skålen. Mer behöver hon inte.

Nä. Nu får jag bestämma mig vad jag ska göra idag. Under tiden så tror jag att jag ska dricka en kopp the och röka en cigarett. Nått ska man ju göra liksom.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja katter är ju verkligen notoriska vanedjur. Min misse hatade lilla vovven tills den dag hon bokstavligen dog!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback