Att det aldrig kan flyta på nån gång

Typiskt. Jag ringde till psyk för att förhöra mig om hur det gick med mina recept. Inte alls fick jag reda på. Det fanns inte ens en journalanteckning om att jag hade ringt i förrgår. Så nu fick jag börja om från början igen. Men efter ett tag så ringde de upp från psyk och sköterksan jag pratade med hade ordna ett recept som skulle finnas på apoteket redan nu. Men jag tror jag väntar till i morgon med att åka och hämta det.

Känner mest bara för att stänga in mig i sorvrummet och uggla alldeles ensam, samtidigt som jag känner ett sånt behov av att interagera med någon. Ensamhet kan vara fasansfull. Men den kan även vara skön och stressfri, men då är den för det mesta självvald och man har kontroll på friheten. Men när man blir ensam fastän man så gärna vill möta andra människor så är det berdövligt eländigt förtvivlat tråkigt och förtärande.

Nä, idag går jag ingenstans. Men i morgon får det bli lite fart på mig så att jag kommer till Apoteket och lite annat som jag ska pyssla med under tordagen. Inga vilda planer alls, men jag har som sagt lite att pyssla med.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jag skulle hämta ut min dos i tisdags, imorgon (eller idag snarare, klockan är över halv sex på morran å jag har inte lagt mig än) MÅSTE jag ta mig samman och ta mig ut! Skulle egentligen träffa mitt boendestöd och sen med morsan och hennes kusin ut till Mediamarket och sen hem till henne på fika/middag.....har smsat henne om att det nog får bli utan mig......och jag ser INTE fram emot hennes "uppläxning" och det obligatoriska "talet" som alltid kommer när jag mår såhär :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback