Vaknat

Ah så gott jag sovit. Underbart att bara flyta omkring och bara finnas till utan ångest eller elände. Min kontaktperson på psyk ringde innan och berättade att jag skulle få en ny medicin, Lergigan, mot min ångest, så i morgon ska jag till apoteket för att hämta ut den. Hoppas, hoppas, hoppas att den biter på det värsta av ångesten i alla fall. Sen bestämde vi en tid när jag skulle besöka henne och efter det var jag så nöjd med livet att jag till och med kunde äta lite mat sådär mitt på dagen, något jag inte brukar kunna annars på grund av min tungnoja. Efter det somnade jag som sagt.

Men innan jag somnade hann jag skaffa en återbesökstid till min son hos läkaren på vårdcentralen. Han ska dit på onsdag och då hoppas jag att han kan få den hjälp han så väl förtjänar. Helst något milt lugnande som kan hålla honom lite lugnare för som jag förstått det så han har den jäkligt jobbigt just nu under tiden antideppmedicinen "sätter sig" i kroppen på honom.

Nä, nu ska jag ta en kopp kaffe och njuta av tillvaron lite, så länge ångesten håller sig borta. Jag har sluppit panikattacker idag och det känns som en lisa för själen. Hoppas bara det håller i sig.

Kommentarer
Postat av: gittan

Jaha då kommer du att sova 20 tim/dygn Man blir väldigt trött av Lergigan, men huvudsaken att ångesten håller sig borta

2008-09-01 @ 21:07:07
Postat av: Miss Borderline

Har oxå ätit Lergigan, men numer kommer inte den tabletten innanför mina dörrar!!

Sista ggn jag försökte ta livet av mig så överdosera jag bla Lergigan, och dom muskelkramperna jag fick vill jag aldrig uppleva igen, hela sjukhussängen (ja, när jag hade vaknat till liv efter min medvetslöshet) skakade som värsta Exorsisten, fyra man fick hålla ner mig.....smärtan var obeskrivlig, jag trodde dom höll på att såga av mina ben!!

Dom sa sen att det var Lergiganen som gav dom kramperna.



Men ska inte skrämma upp dig, så länge man inte överdoserar så är det ju ingen fara. Ja i början kan man bli väldigt trött, men det brukar avta när man använt dom en längre tid. Hjälper hyfsat mot ångest, men du har sån kraftig ångest så jag misstänker att du kommer behöva ta ganska mkt, och då säkert bli trött. Och ha som sagt i bakhövvet att inte peta i dig mer än ordinerat pga risken för muskelkramper!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback