Vem fan bryr sig tror jag?

Nope. Det hjälpte inte alls att fundera medan jag bäddade rent i sängen. Inte alls. Problemet kvarstår. Ju mer jag tänker på det hela ju mindre lust har jag att bege mig ut alls. Medan jag städat har jag inte tänkt efter så mycket men nu när jag är klar känner jag ju hur kass jag mår igen. Både fysiskt med förkylningen, men även i själen där en mild bris sakta ökar hela tiden så fort jag sätter mig. Men det kanske går över bara jag kommer ut lite i friska luften?

Nått att äta måste jag göra med. Fan vad tråkigt. Jag tycker visserligen att det är rätt kul att laga mat, men när man är ensam så blir det liksom mest snabbnudlar och ett glas vatten till det. Jag har varken råd eller lust att göra riktigt mat. I alla fall inte så ofta. Om och när äldsta sonen mår bättre ska jag bjuda ut alla mina barn på tacomiddag hade jag tänkt mig. Eller nått annat gott. Men det blir då det.

Sen hjälper det ju inte till aptiten att allt smakar aska på grund av min täppta näsa. Äh, fy fan vad gnällig jag är ser jag nu när jag läser igenom vad jag skrivit. Visst, jag brukar vara gnällig, det är sant. Men fan vet om det inte är något sorts rekord idag. Jag blåser upp en skitsak som att göra sig av med tidningar och pantburkar till ett världsproblem som jag dessutom har mage att lägga ut på bloggen. Som om någon bryr sig liksom.

Nä. På med lite kläder, en snabb tur till affären för att köpa cigg och mjölk och sedan hem, en varm och lång dusch och sedan bädda ner mig i min renbäddade säng. Det låter helt ok i mina öron.

Så, från ord till handling, i dubbel bemärkelse.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan du inte köpa ett par limpor cigaretter när du får pension? Eller röker du upp alla på en gång? Du måste ju se till att lämna in papperna till AFA Du har inte råd att vara utan dom pengarna. Det är ju dumt!!

Av nån underlig anledning beskriver du dina mest innehållslösa och gnälliga dagar så målande och spännande Man kan inte låta bli att läsa!! Man är WOB beroende!!!!!!!!

2008-09-24 @ 21:49:02
Postat av: gittan

glömde skriva avsändare

2008-09-24 @ 21:50:35
Postat av: gittan

glömde skriva avsändare

2008-09-24 @ 21:51:54
Postat av: Lottet

Om man mår som du så får man gnälla, låta bli att gå ut och krypa ned i den renbäddade sängen och njuta. Det är en mänsklig rättighet. Krya på dig!

2008-09-24 @ 23:56:05
Postat av: WoB

Nja, Jag borde väl köpa limpor, det gjorde jag alltid förut. Det blir ju om inte annat billigare. Men jag tänker som så att om jag har en massa cigg hemma så finns det inte en endaste anledning som kan locka ut mig i friska luften. Så jag köper ett paket om dagen så att jag kommer ut. Plus då att jag håller igen på rökningen lite för har jag en limpa så rökar jag än mer.



Jag tackar för krya pået!!!

2008-09-25 @ 13:18:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback