Vimsig i knoppen

Nä nu har jag bestämt mig. Nästan. Eller har jag det? Fan vet. Men som det känns just nu så ska jag hålla mig hemma idag förutom det där besöket till Apoteket då, men de har lundchstängt mellan 12.30-13.30 så då får jag passa på att duscha och sånt innan jag åker. Sen tror jag att jag ska tvätta idag. Kanske. Eller?

Fast jag vet inte, lider rätt ordentligt av livsleda idag. Allt känns trist och grått och besvärligt. Men sådana dagar har vi ju alla så det oroar mig inte så mycket eftersom jag inte känner mig så deprimerad som jag gjort sista tiden. Kanske är det hoppet om att fått rätt medicin denna gången som gör att deppet håller sig borta.

Varför jag kan sitta och leka med tanken på att tvätta utan att ha satt upp någon tvättid är för att det bara bor 9 familjer i huset så det finns gott om tvättider så det brukar bara vara att ramla in i tvättstugan och börja tvätta lite när man vill. Praktiskt och mycket bra eftersom tvättstugan är fräsch och maskinerna nya. Överhuvudtaget så måste jag säga att standarn hos
Viskaforshem är hög om jag jämför med många andra hyresbolag jag bott hos. Man kan till och med hyra bil av bolaget eller låna allt från tapetbord till borrmaskin i låneboden eller hyra en gästlägenhet om man får långväga besök och inte har plats hemma för vännerna.

Ni ser hur det snurrar i skallen på mig. I detta inlägget har jag svamlat om allt mellan Apotekets öppetider till borrmaskiner. Så håller det på hela tiden i huvudet på mig idag. Tankarna hoppar omkring som vimsiga kaniner och jag får ingen struktur på dagen. Ena stunden känner jag si, andra så. Men som sagt tidigare, någon depression känner jag inte av, inte speciellt mycket i alla fall. Det är ingen gråtardag idag i alla fall. Gott så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback