En konservativ mans bekännelse

Jag är ytterst konservativ. Jodå. Obehaget som kryper i min kropp när busstidtabeller ändras eller de byter logga på en favoritaffär är väldigt jobbigt. Saker ska vara som de alltid varit, förutom när jag själv bestämt att något ska ändras förstås. Det är ju lite annorlunda. Men nog om den saken.

Just nu så slänger jag allt konservatism åt sidan och är jublande glad åt två saker. Windows 7 och Spotify. Kan det liksom bli bättre? Jag har med glädje (förutom de första månaderna nästar allt krånglade) kört Vista på mina datorer och varit mycket nöjd med det. De där som vägrat Vista för att deras kompis inte hittade elsladden efter att han installerat operativsystemet har jag ingen som helst förståelse för. De har vägrat släppa XP och är nöjda med det. Lite som att köra en Volva amazon för att grannen fått en fläck på sin fabriksnya bil.

Men Windows 7 är så bra så nu märker jag vad jag hela tiden har saknat i Vista. Ett enormt stort kliv frammåt. Just nu kör jag en evaluation copy och lär göra så tills OSet släpps i oktober. Då är det jag som knatar till affären och köper ett.

"Köper"? Yeps. Jag har kommit upp i den åldern när jag inte orkar med en massa crackar och annat som bara är jobbigt och man dessutom inte kan lita på. Helt plötsligt så funkar de inte och där sitter man med en dator som inte fungerar.

Det andra på listan. Spotify. För er som vet så behöver jag inte säga något. För er andra kan jag bara säga att det är som att leva mitt i en skivbutik som har allt, precis allt, hela tiden. Dessutom lagligt. Jag är övertygad om att Apple (Beatles skivbolag) och Metallica kommer på det där med till sist. Dylan är jag tveksam om. men Dylan är Dylan liksom.

Så. Jag slänger mina konservativa tankar åt sidan en stund och hyllar Windows 7 och Spotify. Jag lovar. Det blir svårt att tänka sig ett liv utan de tu.

Men rör fan inte typsnittet på min Borås Tidning en gång till. Det räcker nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback