Att slicka en prins i röven

Hjälp. Jag vet inte om alla mina kära och okära läsare vet vad ordet "rövslickeri" betyder. Men för den som undrar vad det kan vara för nått så kan ni läsa och förstå genom att titta igenom Expressens hovreporter Johan T Lindwalls lilla blänkare i tidnigen.

Jösses det är så man ryser genom hela kroppen. "Innan vi skiljs åt tar jag Daniels hand. Jag säger uppriktigt: Stort lycka till. Daniel skiner upp och säger snabbt: Tack, det behöver jag".


Vilken jävla äcklig lite människa. Bara titta på bilden där han står bredvid den blivande prinsen. Det där Johan T Lindwall (T står för totalttrist) med sin fula fula frisyr, sin dåliga klädsmak (det räcker inte att köpa en kostym och en slips liksom) borde bannas från alla verksamhet som reporter i minst 5 år.

Det är nog i sådana stunder Daniel undrar vad fan han har gett sig in i. Behöva pli påhoppad av en sånd backlicktyp som såååååå gärna vill vara nära konungahuset. Trloligen helst sova mellan Carl och Silvia.

Usch och fy

Kommentarer
Postat av: Ann

Borås tidning hade en liknande artikel dagen efter förlovningen, såg du den, av en tjej som tydligen är från Boråstrakten och jobbar på någon av gam-tidningarna, förlåt damtidningarna som "hovreporter". Det kändes mer som en psykiskt förvirrad person som tror hon är kompis med sessan.... nästan stalker-varning tycker jag. Patetiskt.

2009-03-01 @ 21:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback