En bild på en ovårdad man :-)

Precis så här har jag legat i två veckor mer eller mindre förutom nån enstaka utflykt när jag trott mig vara frisk. Visst är det en... annorlunda syn? :-)


Kommentarer
Postat av: Ann

Klipp dig och skaffa dig ett jobb....

typ... :-)

(skojar)

Bra att du ser bättre ut!



Men du alla hjärtans dags kort kan man skicka till alla man tycker om, inte bara en käresta....



Vet du vad jag fick för tips av läkaren en gång, när jag var sjukskriven flera år för flera år sedan ( det går att komma tillbaka, det är jag ett levande bevis för) "gå ut och fika varje dag" Bara för att se folk och få känna sig normal. Det kan bli dyrt förstås, men man kan ju nöja sig med en kaffe, och fördelen är att man kan bli stammis på ett eller flera trevliga caféer. Ta ett där det rör sig mycket folk, sitt och skriv och lyssna och kolla på folk!

2009-02-04 @ 11:07:39
Postat av: Miss Borderline

Oj, gå ut å fika varje dag hahaha, ja skulle jag ta fasta på det rådet skulle jag inte kunna föda vare sig mig själv (mer än med kaffe) eller min katt ;)



Jag tycker du ska spara ut skägget igen som du hade innan du raka dig, du klädde i det.....och jag tycker ju iaf att jag har LITE att säga till om i den frågan med tanke på att vi är tillsammans :D

Postat av: Ann

Ja det var ett råd jag fick och det var en av de sakerna som hjälpte mig :-)

... att så smånigom börja jobba och tjäna pengar igen. Det är ju dit man helst ska igen... eller?

Jag om någon vet att de saker man borde göra för att bli frisk, har man inte råd att göra när man är sjuk.

Men ta med en termos och sitt på biblioteket! :-)

tror det är bra att ha rutin varje dag, gå ut och se folk och känna sig normal. Ligger man bara i sängen får man inte så många intryck, inget som lättar upp och drar en ifrån de dystra tankarna, och då blir man deprimerad om man inte var det tidigare.

Jag tror man kan deprimera sig själv... genom att lyssna till det där: "ligg i sängen hela dagen". Kämpa emot istället! Om det nu inte är så att man har lunginflammation... då får man väl vila lite.:-)

2009-02-05 @ 22:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback