Till "Anonym"

Jag måste bara säga en sak innan jag glömmer bort den. Jag säger precis vad jag säger och tycker och tänker här på MIN blogg. Men jag begär inte att du håller med mig. Tyck vad du vill. Ärligt talat så skiter jag totalt och fullständigt vad du tycker. Tycker du inte om invandrare, homosexuella, kvinnor, tycker du om kärnkraft och tycker att Alliansen är det bästa som hände dig sedan din först utslösning? Ok för dig. Men jag är inte rädd för någon. Överhuvudtaget. Alls. Jag lovar att jag fått stryk av större personer än dig, det hela började redan innan jag kommer ihåg det med min käre far som var en bra man när han inte var galen. Men honom ställde jag till så att han inte kom ut ur sitt rum på två veckor när den tiden var. Så kom.

Jonas Carlzon. Viskafors. Du finner mitt mobilnummer på Hitta.se eller Eniro och min adress. Jag lovar att jag öppnar dörren om du ringer först. Vill du prata gör vi det. Vill du slåss så... synd för dig liksom. Jag är trött på idiotiska anomyma kommentarer på bloggen. Jag finns här. Vart finns du? Låt oss prata eller slåss. Vem fan bryr sig? Jag kan prata omkull dig på tre sekunder och slå sönder sig på fyra.

Jag respekterar alla er som inte tycker som jag. Visst. Ni är IDIOTER, inskränkta och troligen smygbögar. För det brukar vara män som slänger ur sig skit har jag märkt. Annars vore väl världen full med arméer av kvinnor??? Men, jag respekterar din tanke om att du tror att du har en tanke.

Glöm inte namnet, adressen eller hur du hittar mig.

Kommentarer
Postat av: ANNA MARIA ENGSTRÖM

Man kan lätt bli irriterad på en del kommentarer men fördelen är ju att du kan ta bort dom du vill och retas ännu mer, eller hur?

Postat av: Jenny

Oh, nähe, ska det bli slaggis!! Spännande! Men vad säger denna anonyma spoling? Jag hittar inte hans kommentarer någonstans, du tar väl inte bort dom, det gör ju susen att ha en konflikt öppet på bloggen, kolla bara blondinbella och Katrin Zytomierska. DU kan vara den nya Blondinbella ju! Heja,heja! ;)

2009-02-24 @ 15:03:29
URL: http://jennyfalukorv.blogg.se/
Postat av: Wob

Nä det var länge sedan jag fick en sån kommentar faktiskt. Kanske beroende på att jag även då blev en smula... njugg kring det hela. Nä, denna gången retade jag upp mig på en "anonym" på missens blogg och hetsade upp mig så till den vilda grad att jag var tvungen att föra över ilskan till min egen lilla blogg och påminna folket vad jag tycker om just anonyma människor som sitter och skriver precis vad de vill utan att stå för det.



Sen är det en smula uppfriskande med ett gott krakel då och då. Sånt som gör att man känner hur hjärncellerna börjar jobba.

2009-02-24 @ 19:02:06
URL: http://wob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback