7+7 sanningar om WoB

Jag kom just på att jag ju blev utmanad av Missen att berätta 7 sanningar om mig själv. Så here goes.

  1. Jag är en obotlig besserwisser. Jag fullkomligt älskar att debattera, diskutera och argumentera. Tyvärr är jag en totalt kass lyssnare i privatlivet medan jag är en mycket bra lyssnare i mitt yrke som sjuksköterksa. Fan vet hur det hela går till. Men jag älskar verligen min egen röst.
  2. Jag är Elvis-fan sedan 1977. Alltså, inte lite fan utan full i fan. Är totalt såld på karln. Min första skiva var Elvis Country som jag köpte just 1977 och den tröttnar jag aldrig på. Lyssnar på den minst en gång i månaden. Jag har tre fulla pärmar med urklipp i källaren men just den delen har jag väl slutat med.
  3. jag hatade grundskolan, gillade gymnasiet och älskade högskolan.
  4. jag älskar mitt jobb som sjuksköterksa men avskydde att vara chef. Hade jag träffat mig själv 1999 när jag tog jobbet som chef skulle jag sparka mig själv i arslet så hårt att jag skulle få torka mig med bomull resten av livet.
  5. Jag är världens absolut räddaste man. Jag har fobier för precis allt, plus några som jag hittat på alldeles själv.
  6. jag är helt löjligt fåfäng och kan tillbringa timmar med att dona med hur jag vill se ut den dagen. Även de dagar jag bestämmer mig för att se ut som en knarkare som bor på en parkbänk. Vill jag se ut så så ser jag till att jag gör det.
  7. Jag kan inte leva utan kaffe, nikotin, konst, musik och böcker och tidningar.
I rena farten tar vi 7 sanningar till tänke jag.

  1. Jag lider svårt av insomnia. Nu för tiden har jag ju sömntabletter som hjälper hyggligt men förut kunde jag lätt vara vaken i 4-5 dygn.
  2. Jag har ett temperament som ibland skrämmer även mig. Det går över fort men jösses vad arg jag kan bli. Men jag har börjat få koll på det där.
  3. jag har absolut inget emot att vara ensam långa tider. Ensamvarg kanske är en bra beskrivining.
  4. Hatar orättvisor. Tycker ytterst illa om dagens "sköt dig själv och skit i andra" samhälle.
  5. Gudskelov har mina barn blivit mycket bättre männiksor än jag.
  6. Jag är en typisk missbrukspersonlighet med stora svårigheter att sköta mitt impulsbehov. En kopp kaffe räcker inte, ge mig hela kannan liksom.
  7. Jag har tappat lusten totalt för att skaffa en livskamrat. Kanske går det över, kanske inte. Känns lite som jag gjort mitt på den fronten. Varför prenumerara när man kan skaffa lösnummer??
Nu får det räcka.

Jag utmanar alla som kan tänkas orka göra en sån här lista. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback