Yippe, mer kärnkraft. Äntligen.

Underbart. Mer kärnkraft. Lysande. Rent och bra. Maud gör det för barnens skull. Så klart vi ska ha mer kärnkraft. Istället för det dumma kolet och den dumma oljan och allt annat som skitar ner vår miljö och ställer till det för oss. Kärnkraften är ju svaret på alla frågor. Elen blir billigare och miljön renare.

Avfallet? Ja alltså, ok, det är ju lite knepigt det där med avfallet. Men det är ju egentligen inga problem med det. Det gräver vi ju ner. Det är inte alls farligt. För visst skulle du vilja bo bredvid en berggrund full med kärnavfall som kommer ligga där i tusentals, tiotusentals år? Det har du väl inga problem med eller? Äh, fan, vi skickar skiten till Norrland eller nått sånt. Polen kanske kan ta emot det? De har ju ändå så många problem så ett mer eller mindre liksom.

Säkert är det ju med. Jag menar. Det vet ju alla att teknik är idiotsäker och dessutom så övervakas det ju av människor och det vet vi ju ännu mer att människor inte någonsin gör fel. Det har ju inte hänt nått på jättelänge. Och när det hände så var det i Ryssland och det vet man ju hur ryssar är. Vodka och kalinka liksom.

Ok. Det hände i USA en gång med. En liten olycka bara. Men det var ju länge sedan nu. Ja, det var så länge sedan att det nästan inte har hänt.

Nä. Mer kärnkraft. Det är faktiskt vad folket vill så det är helt ok. Alltså, ok. Folket vill ha mer kärnkraft. Så länge de slipper bo bredvid kärnkraftverket eller avfallsdumpen. Men vi får väl bygga i Rosengård och sådana ställen. De röstar ju ändå inte så då spelar det ju ingen roll.

Som sagt. Vi gör det ju för barnens skull.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jamen herregud, titta på Simpsons......inte har någon dött på DET kärnkraftsvärket!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback