Åkomma nummer tusen

Fasen. Om jag kunde förstå vad som händer i kroppen på mig. De sista månaderna har jag börjat bli alldeles yr och konstigt när jag vart vaken i några timmar. Det har blivit värre och värre för att de sista dagarna blivit sannerligen obehagligt. Jag blir så yr att jag måste lägga mig på sängen och även när jag ligger där så snurrar hela världen. När jag tittra känns det som att titta i en kikare bak och fram och jag får en väldigt obehaglig metallsmak i munnen. Som grädde på moset får jag en vansinnig hjärtklappning och dessutom en känsla av att inte kunna dra till mig andan riktigt utan att jag måste hosta hela tiden. Det hela går inte över med mindre än att jag somnar. När jag väl vaknar så har jag en dundrande huvudvärk men slipper yrseln i någon timma.

Just som jag idag skulle traska till affären så kom det där över mig och jag blev tvungen att lägga mig en stund. Nu har det hela lugnat ner sig lite, men det snurrar allt bra i skallen på mig. Fasen vet vad det är. Det är nått helt nytt som jag inte haft tidigare. Men så klart. Jag tyckte väl att det inte räckte med alla andra små åkommor som jag lider av utan att det var dags att plocka fram ett nytt problem ur hatten.

Jag menar. Man är ju inte proffessionell kverulant utan orsak. Jaja, det ger sig väl med tiden kan jag tro. Eller så får man knata till farbror doktorn och få nått pulver eller nått sånt. Men tills dess så ska jag först och främst försöka äta nått, sedan vila en stund och sen är det dags att ta sig till affären för att köpa det där rökverket som jag saknar så mycket.

Tänk, alltid är det nått :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback