Den sköna sömnen

Så jäkla underbart. Jag har sovit i några timmar. Sovit utan att vakna titt som tätt för att kräkas eller.. hm, ja ni vet. Jag börjar bli hungrig så att det skriker om det, men jag vågar inte stoppa i mig nått annat än lite varm buljong och dricka lite vatten. Dumt att reta lilla magen liksom. Men om allt är ok i morgon ska jag köpa en pizza. En stor jäkla pizza, full av protein och fett. Men det är i morgon det.

Jag missade början på Let´s dance vilket retar mig. Jo, jag vet, vad svennigt. Men jag tycker vansinningt mycket om det där programmet. Det är liksom.. trevligt. Eller nått. Kanske beror det på att morsan alltid hade på det där när jag bodde där. Då tittade jag inte men jag lyssnade mer eller mindre frivilligt efter som min kära mor alltid har på tvn på högsta volym i köket och jag hade liksom inget val där jag satt i vardagsrummet. Men det var tryggt att höra det där. Så, jag började titta förra året och blev totalt fast. Som sagt. Tryggt. Säkert. Puttrigt. Lite som Hyland på lördagen när man var liten på 1970-talet.

Jaja. En petitess i det hela stora. Jag fick sova så gott. Av någon märklig anledning så har jag haft en dröm som liksom fortsätter, lite som att titta på en film. Eller en tv-serie blir det väl mer då eftersom den liksom återkommer. Så det var riktigt spännande att se vad som hände denna gången.

Men nu är jag vaken igen, trött och hungrig men med en del magkramper fortfarande. Så ännu en gång reser sig lilla WoB. Gott så.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Här är karusellen som ska gå till kvällen, tio för dom stora fem för dom små, skynda på skynda på för nu ska karusellen gå, hoahaha det ju så bra för Andersson å Pettersson å Lundström å já :)



Brukade inte han sjunga den, eller är det mitt minne som blandar ihop saker?

Postat av: Miss Borderline

...."det GÅR ju så bra" skulle det såklart vara, ordet föll bort

2009-01-09 @ 23:56:30
URL: http://jonna2.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Huvva då... och jag är förkyld så jag nästan kvider som en sjuk man! Kan vi inte byta!!?? Jag sitter varje år och spänner skinkorna i förväntan att få lite kräk sjuka så jag kan tunna ut det kompakta lite, som en grovsköljning..men nädå...jag får bara snor... snor och snor och snor...inget kräks. :( Nästa år så byter vi!

2009-01-10 @ 01:40:47
URL: http://jennyfalukorv.blogg.se/
Postat av: Wob

Nä det var väl i "karusellen" på 60-talet när han sjöng den? :-s



På 70-talet var det Gomorron Sverige på lördagar. Den där glada lilla dängan "Gomorron Sverige dingelingeing".



NJa. Jag brukar faktiskt inte få magsjuka så det var med en viss förvåning jag kastade upp medan jag väntade på bussen efter att ha varit i stan. Sen fortsatte det liksom bara att komma ut saker både här och var. Hela tiden. Jag kan säga att det ibland var lite svårt att veta om man skulle sitta eller stå på huk. Nä, fasen vet inte om jag inte föredrar snuva. Det är jag mer van vid eftersom jag blir förkyld ungefär en gång i månaden.

2009-01-10 @ 08:44:34
URL: http://wob.blogg.se/
Postat av: Miss Borderline

Karusellen? Vad var det för program då haha?

Gomorron Sverige-låten kan jag däremot inte erinra mig.

2009-01-10 @ 19:32:13
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback