Dricka vatten?

Ojoj det är nya tider minsan. Jag går från klarhet till klarhet. Jag tänkte jag skulle sätta på den vanliga baljan kaffe men vad tror ni jag gjorde då? Jag satte på en balja thé i stället. Jösses. En ny man stiger fram. Nyttigare, hälsosammare. Jag gjorde något annat idag som slog både mig och katten med häpnad. Jag var törstig. Nå. Den normala reaktionen på det brukar ju vara att öppna en öl och på så sätt släcka den retliga törsten.

Men sen kom jag på att jag hade för mig att jag sett att det kommer vatten ur kranen i köket. Jojomen. Se på fan. Det gjorde det. Så jag, som ändå är utbildad och allt, visste ju att man kan göra annat med vatten än att tvätta sig i det. Man kan dricka det. Har jag hört. Jag tror faktiskt att jag gjort det tidigare i livet. Runt 12 års åldern eller nått sånt.

Så jag hällde upp det hela i ett glas och med friskt mod så drack jag en klunk. Det var inte alls gott. Inte alls. Men efter att ha funderat ett tag så provade jag att hälla upp ett glas kallt vatten istället för ett varmt. Och då blev det ju riktigt mumsigt ju. Chips, katten, ja hon blev så rädd att hon sprang ut ur köket och lade sig under byrån i hallen på samma sätt som hon gjorde på nyårsafton. Hon trodde väl att husse blivit galen.

Nä. Det där ska jag nog prova någon gång mer. Man blev ju riktigt otörstig av det hela på köpet. Det enda som saknades var den där varma, lummiga, goa känslan som en öl eller tolv ger. Men kanske kan man klara sig utan den då och då. Ännu en sak jag ska prova i år. Jag har hört talas om att det går att leva utan den med.

Ja herre je. Jag är på gång. Sannerligen.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jösses, det går utför för oss båda hör jag :0

Själv har jag ju inte druckit alkohol på en månad tror jag, och under samma tid har jag gått långpromenader flera gånger i veckan......t.o.m läkaren sa att jag såg hälsosam ut, ja du hör ju!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback