Kanske ett förskinn

Nu ska jag in till stan. På mitt eget lilla korståg. Mot en stat som bombar sönder en landremsa som är lika liten som en tredjedel av öland. Jag kommer vara ensam, jag kommer att göra bort mig. Men. Vad gör du?

JA, just du. Bakom skärmen och med musen i handen. Vad gör du? Bryr du dig ens? Orkar du ta tag i ditt dåliga samvete eller har du fullt upp med att kvida över att behöva jobba i två dagar innan helgen kommer. (HÅLL KÄFT LARS: JAG SER DIG)

Yeps. Du blir uppläxad av en sjukskriven alkoholist. Jajamen. Men är du så¨mycket bättre? När du inte gör nått? När arslet har parkerat sin i stolen och dina feta läppar gottar sig över smaken av julskinka och billigt bubbelvin som du låtsades var Champagne.

Gör nått. Bevisa att jag har fel. Slå mig på käften. Var inte tjuren Ferdinand. Vakna upp.

Eller är du bara ett förskinn?

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Jag måste erkänna att jag inte riktigt har hunnit med att hålla mig ajour i nyhetsflödet på nätet, så jag vet tex inte om det varit eller ska vara nån demonstration i Gbg. Men en sak säger jag, inte fan masar jag mig ut den 10:e för att demonstrera mot FRA eller IPRED eller vad det ska demonstreras mot, men jag tycker VERKLIGEN att vi alla måste visa i ord och handling att det Israel sysslar med är INTE ok, och jag hoppas och tror att Obama kommer ha en helt annan politik och inställning än Bush i frågan, och bojkotta ALLT som kommer från Israel när ni är och handlar (tex apelsiner och avocado som ofta kommer från Israel)!!

Postat av: Anonym

Vad gör du själv?

2009-01-08 @ 07:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback