Total stillhet, utan en krusning på ytan

Äh fan. Jag lägger snart ner den här dagen. Den blev (än så länge) inte alls vad jag tänkt mig. Jag har varit vaken sedan kvart i 6 och nu är klockan 15.00 och jag har inte ens kommit ur morgorocken än. Jag som skulle in till stan tidigt för att fixa och dona och greja.

Men, lite har jag fått gjort. Jag har sorterat och arkiverat alla förra årets fakturor, rensat i högen med räkningar som låg på schiffonjén eftersom jag liksom gav upp med sorteringen någon gång i september-oktober. Det mesta gick att slänga efterom det liksom var påminnelser på påminnelser. Det var bara att lista ut vilken som var den sista påminnelsen och sedan riva de gamla.

Sen har jag ringt till Kronofogden och påtalat det att jag när jag betalt hyran och mitt banklån har exakt 1003 kronor att leva på nu när fogden drar mer. Så jag fick ner summan en hel tusenlapp när vi rett ut allt det som de missat när de gjorde beräkningen. "Har du fortfarande barn?" frågade männskan. Vad svarar man på det? "nä, jag sålde dem till en kille från Tallin för 20000 spänn och en t-shirt". Jösses.

Så nu ser ekonomin inte så totalt omöjlig ut med en gång. 2000 över som ska räcka till elen, mat, hygienprylar, busskort, försäkringar och lite sånt. LIte tight, det håller jag med om. Men fan så myckt bättre än 1003 spänn.

Men. Nu ska jag ta en kopp kaffe, sen är det jag som ska troppa in i duschen. Efter det får vi se vilka äventyr jag orkar med. Jag är banne mig fortfarande helt slut och snortrött efter den där magsjukan. Men det går väl över kan jag tro :-)

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

ASG Jag hoppas du sa det till fogden så han/hon fick sig ett gott skratt ;)



Ja då ser nog vår ekonomi ut ungefär likadant (ja det gör den ju kom jag på, vi lever ju båda på deras minimum). Ska räkna på månadens ekonomi imorgon tror jag, ser jag INTE fram emot :((


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback