Ibland finns jag, sen finns jag på Fitter

Hur känns det? Du, där uppe. Att vara djupt inne i någon. Innanför kött, muskler, blodådror och bortom tiden. För där är du ju om du följt min lilla blogg sedan jag började skribbla någon gång 2005. Visst har Expressenbloggen fuckat upp totalt men ändå. Men jag är inte samma som då och jag är inte samma som sen.

Sen kommer jag fortfarande vara kvar. När blogg har blivit Twitter som troligen blir Fitter. För nu för tiden är det inte viktigt vad du skriver, men det viktiga är att du skriver. Oavsett vad eller varför eller något som helst rimligt antagande.

När jag böjade skriva, inte på blogg utan bara i huvudet och sedan på papper, ville jag säga något. Egentligen vad som helst. För att finnas, för att leva, för att spränga de eländiga bojor som fanns då på 1970-talet och som sade att man skulle gilla Gyllene jävla Tider eller Noice eller möjligen vara lite tokig och gilla det samma som brorsan vilket brukade vara Black Sabbath. Alla hade gel i håret och alla var på disco och vi som inte var där? Tja, vi satt och spann sagor i skallen eller rökade bakom kyrkan eller pillade på grannflickans goda medan dom på disco drömde om att pilla på något. Eller att bli pillade på.

Men sen fanns det där. Blocket och jag skrev. Skrev och skrev. Ibland ägnade jag mig åt flickors skrev men det mesta skrev jag bara. Långt innan någon annan som inte hade något att skreva om skrev. Papper efter papper, penna efter penna. Worddokument efter likadant.

När man sen kunde skriva på nätet lät det kul och vem fan kunde veta då att man skulle fortsätta skriva om absolut inget och allt fortfarande efter 5 år? Inte jag i alla fall. Men så är det. Så jag går lätt att spåra 5 år tillbaka. Då när jag hade en djup depression utan att fatta det, en ekonomisk kris framför mig och en Twitter, eller var det en Fitter, framför mig.

Nä. Nog om det. Men ibland tycker jag inget. Ibland tycker jag en massa. Håll med mig eller inte. Läs eller inte. Ärligt talat så bryr jag mig inte. Ville jag ha läsare på bloggen så skulle jag skriva om politik eller sex. De gånger jag gjort det så har läsarnsifforna hoppat höjdhopp. Men jag gör inte det så ofta. Utan det blir en massa svammel.

Men du som kommit så här långt?

Tack!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback