Dags att sova

Sådär ja. en riktigt bra dag minsan. De dyker upp allt som oftast nu i mitt nya liv och jag väntar bara på att få prova på livet "utanför" på riktigt. Men, eftersom jag inte är korkad så inser jag att jag får ta ett steg i taget. Jomen. Så vuxet, så olikt mig. Samtidigt inte alls en fel känsla att tänka först och göra sen. Ovant men skönt.

U21-laget spelade arslet av motståndarna och jag är så trött så trött efter en dag fylld av aktiviteter och känslor och trevlig samvaro och allt vad det varit. All denna sköna, varma sol. Bara en sån sak.

Som grädde på moset så är jag och kvinnan tillbaka på spåret och pratar återigen samma språk. Där föll ungeför tusen stenar från mina stackars barnaaxlar. Visst finns det mycket att gå igenom och prata om, men det känns helt ok.

Nu har jag renbäddat min säng. Duschat. Borstat tänderna och tagit mina mediciner så nu ska här sovas så som bara en mycket nöjd man kan göra en vacker juninatt. I morgon är det jobb 08.00-12.00, lunch här på boendet sedan så sätter jag mig på bussen hem till min lägenhet där jag ska tillbringa kvällen och natten. Som det var innan, jag och min katt. Det ska bli väldigt intressant att se vilka känslor det väcker. Att vara i samma miljö som jag satt i under ett år i någon sorts dvala utan att ha någon sorts kontroll över mitt liv och det som hände mig under de framrusande dygnen.

Nu så borde jag uptäcka en massa andra sätt att se på livet, där jag sitter i samma rum, sover i samma säng. Men med skillnaden att jag har en tid att passa på morgonen, att jag är nykter och att jag är kär. Mycket som har hänt sedan jag sov där senast. Så otroligt mycket egentligen. Märkligt.

Så. jag bjuder god natt. Själv kommer jag nog somna på tre sekunder och i morgon ska det bli trevligt att ta en kopp kaffe innan jobbet och tjattra lite med folket här. Sov gott ni barn av världen och tänk på att kan en sådan som jag finna hopp och ändra mitt liv till det bättre kan fan i mig vem som helst göra det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback