En snabb dag som bara gått

Tja. Dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt. Men ingen fara på taket för den skull inte. Nä, jag ringde ju till Motivationsenheten och blev hämtad relativt med en gång så någon städning blev det inte där hemma. Inte något jag sörjer för kan jag påstå. Men däremot så blev det en liten städsnurr här på enheten. Men eftersom man är några stycken som hjälps åt så dundrade vi på så att det hela gick synnerligen smärtfritt.

Resten av dagen har jag ägnat åt en stunds samtal som terapin här kallas, njutit i solen, sovit en stund på eftermiddagen och även varit en snabb sväng i stan för att fylla på mitt busskort och hämta lite mediciner. Den första torsdagkvällen har tagit sin plats i sommarBorås och hela staden myllrade av människor som pratade, shoppade, gick, strosade, vinglade, drack och åt medan hög musik pumpade ut från stadsparken.

För den oinvigde kan jag berätta att torsdagskvällarna i Borås på sommaren betyder gratisunderhållning av någon artist, kvällsöppna affärer, folk precis överallt och en lagom folklig och festlig stämning. Ikväll är det Boppers som underhåller och det kändes för mig som om det var något jag kan klara mig utan.

Så nu sitter jag här på mitt lilla rum på Motivartionsenheten och smälter dagen och funderar på att lägga mig för att sova. Värmen tar lite på krafterna märker jag. I morgon ska jag först jobba mellan 08.00-12.00, sedan blir det hemfärd efter lunchen. Väl hemma ska jag städa och tvätta i väntan på att kvinnan kommer och då ska jag inte göra något förutom njuta av hennes sällskap, klappa katten, dricka kaffe och bara leva livet som det är tänkt.

Kommentarer
Postat av: marizza

vad är det för fel på boppers .

själv försöker jag överleva med att bo granne med

krigsoperan .

lover kommer kunna tonläget oohoho utantill

till hösten.

dessutom kan jag se fram imot att få se EMG

som du vet ..längtar .. inte .

men lilleman gört .

ha det kram marizza




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback