Ett mycket svårt beslut del II

Så var den här veckan avklarad och färdig. Jag har bett om en vecka ytterligare på Motivationsenheten. Jag känner att trots att jag kommit en bit på vägen till målet så är det saker som behöver falla på plats innan jag tar steget ut i världen.

I morgon ska jag "arbeta" på Fixartjänst. Vädret ska visst bli strålande så jag misstänker att det blir en radda dagar bakom gräsklipparen. Inte mig emot. Där kan jag gå och fundera över livet och filosofera över hur jag ska fortsätta efter att det här äventyret på Motivationsenheten.

Jag har blivit tillfrågad kring en sak som personen i fråga vill ha svar på men tyvärr kan jag inte svara på det just nu. Allt för mycket är ovisst och framför allt är det alldeles för svårt och nära för att jag ska veta vad jag själv vill.

Så jag tar ett steg i taget. Helt emot mina egna instinkter som alltid sagt åt mig att ta så stora och många steg som möjligt på så kort tid som möjligt. Nope, inte den här gången. Jag får låta timmarna rulla på och under tiden så ska jag försöka hitta svaren på en del frågor jag har.

Men. Inte kan jag sitta här nu. Jag ska bums i säng och sova så att jag är pigg och redo för en ny vecka när väckarklockan ringer i morgon.

Gott så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback