Jo visst vill jag retas kom jag på

Nä. Inte är jag på interetahumör inte. Jag kom på. Som en blixt från en grå himmel. Nu har jag försökt få dig att tänka genom att bråka med politik, det kungliga majestätet, religion och slutligen din egen tanke om sexuallitet. Nä, det du retade dig på var inte min libido utan de mörka tankar du har kring din egen. Men så kom jag på, det absoluta sättet att få dig förbannad och sur och en smula tänkande.

Jag har det förbannat bra.

Smaka på den.

Ingen depression. Inga ångestattacker. Mest ett stort varande bara. Vandrar mellan sängen, toaletten och datorn. Har det rent och städat. En stadig inkomst från staten. Ja, just det. Dina pengar. Du som går till jobbet varje måndag. Sitter där och hatar den lilla fålla som livet har fört in dig i. Frisk luft i motionsspåret och lådvin på helgen. Sen sitter jag här. En fet, ful liten man som har det förbannat bra. En katt som älskar mig. En mjuk säng. Mest överhuvudtaget inga problem alls.

Visst känns det en smula? Jo, jag vet. Du skakar på huvudet och tänker "stackars människa som inte förstår sitt eget bästa". Tja du. Det tänker jag om dig med. För jag har jagat. Allt det där som du jagar. Jag sprang och sprang och sprang. Dygnet blev 3 timmar och allt var grått, blått, svart och vitt. Men nu så vaknar jag. Ser alla färger du inte ser. Du kommer dö. Jag kommer dö. Vi ska alla dö. Men. Ärligt talat.

Så. Jobba dina 50 timmar i veckan. Fnys åt WT och kalla dig klok. Men. Du är fan i mig galen.

Jag däremot. Jag tar en kaffe medan du försöker hitta tid till att pissa.

:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback