Koka din katt och ät din hund

Tänk vad vi människor är kloka. Nu har något kommit på att krabbor får ont när de kokas levande. Ja herre je. Vem kunde tro det. Snart säger de väl att kräftor tycker det är obehagligt att kokas levande med. Vilka dumheter. De är ju bara djur ju. Inte som vi människor. Eller som hundar eller katter eller ullegulliga kaniner. För inte skulle du väl få för dig att stoppa ner din katt i kokande vatten och sedan tro att det hela gick lugnt och stillsamt till? Eller hälla kokande kaffe på jycken? Men hummer som är så gott. För att inte tala om kräftor.

Nä. jag lovar. Jag äter kräftor. Även hummer eller kräftor om det bjuds på. Men därifrån att behöva läsa i tidningen att djuren lider när vi tillagar dem för att förstå det är det långt. Men prova gärna att koka upp tre liter vatten. Så det stormkokar. Stoppa sedan ner handen i vattnet och låt den vara kvar där tills den... tja, vad som nu händer i ett sånt fall.

Jösses. Vi äter kött och fisk och allt annat möjligt men vi har fått för oss att vi kan göra det utan att nått levande lider av det. Som om grisen vill dödas med ström i skallen. Eller den goda kalven dödas. Eller kycklingen önskar mer än något annat än att få växa upp i en bur och sedan dö för att fredagen ska bli trevlig i villasamhället. Äter du kött? Det gör jag. Kött är gott. Fisk är gott. Kräftor är gott. Ägg är gott. Men inte fan inbillar jag mig att djuren vill dö för att jag ska äta dem.

Vi är helt upprörda över att man äter hund och katt i vissa länder. Men gris går bra att smaska i sig. Och skillnaden är????? Ja just det ja. Hundar och katter är ju söta. En gris är ju bara en gris. Visserligen är grisar mycket smartare än både hundar och katter. Men. Det är ju bara en gris.

Gud vad vi alla är vidriga hycklare.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Håller med du.....som vanligt :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback