Man utvecklas för var dag

Jag har två nya kärlekar i mitt liv. Yeps, inte en utan två. Inte illa va? Den ena är den nya U2 skivan. Precis hur bra som helst, sen skiter jag i vad recencenterna säger. Den andra är Google reader. Jag har provat några sådana där feedläsare, bland annat en som jag fick med datorn vare sig jag vill eller inte, men det har liksom känst onödigt och krångligt när man kunnat använda Firefox egen inbyggda.

Men nu har den mängd bloggar jag följer börjat svämma över alla breddar och jag har totalt tappat greppet om vem so säger vad när. Plus alla nyheter som ramlar in från yttervärlden.

Men det hela började fakttiskt med att jag kom på att mitt mailkonto ligger på min före detta frus konto. Tänk om männskan får för sig att byta abonemang eller nått. Då sitter man där. Och min hotmailadress använder jag ju bara när jag inte vill att någon ska veta vem jag är. Som när jag beställer sexleksaker och sånt. Så. Jag valde och vrakade och fastnade för Gmail. Sagt och gjort. Adress fixades och allt var väl. Så praktiskt. Nu kan jag kolla mailen vart jag än är. Ja, alltså, det kunde jag ju med Hotmailadressen med, men det känns så 1991 med hotmail liksom.

Sen fick jag för mig att prova Google reader och vips var jag fast. Så nu har jag full koll på allt. Så fort någon uppdaterar sin blogg eller det skrivs nått nytt och spännaden på A-bladet, Expressen eller SVD eller DN så är jag där och läser.

Vart U2 kommer in i detta? Inte alls. Men det är en förbannat bra skiva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback