Order

Jag har fått order att börja motionera. Alltså, inte som tidigare välmenande råd eller små försynta tips från vänner och bekanta. Vi snackar order nu. Från en auktoritet. Dessutom. Jag har fått order att gå ner i vikt med. Samma sak. Inga råd. Order. Därmed basta. Man har hotat med snår bråd död om inte detta sker.

Nå. Nu är ju jag rätt så skeptiskt till auktorieter men när man väl satt där man satt och lyssnade till alla de argument som framfördes för att jag skulle genomför de där tu sakerna, motionera och gå ner i vikt, så kände jag själv att jag blev allt blekare ju mer orden staplades på varandra. Ord och inga visor om man säger. Det hela framfördes även totalt utan någon form av humor eller ironi, så att jag skulle förstå att nu är det slutsnackat.

Rökningen? Mm. Order. Igen.

Fan. Jag är fast i en fälla. Nu har jag latjat bort 20 år och helt plötsligt så känner man sig som en liten gosse när en mycket sträng dam som är mycket allvarlig förklarar att om man lever som man gjort i fortsättningen så kan man i alla fall strunta i att bekymra sig för att köpa julklappar i år.

Jaha. Tja. Kanske man ska göra allt det där då. Pust vad jobbigt. Röra på sig. Äta vettigt. Sluta röka. Inte dricka. Fan, sen blev det liksom inte så mycket kvar av saker som jag kan fylla min vardag med som jag gjort tidigare.

Hujedameja.

Kommentarer
Postat av: Ann

Ja varför ska man göra ett snabbt självmord när man kan dra ut på det läääänge. Nej skojar förlåt. Tycker du ska ta damen på allvar, men börja med att promenera eller nåt varje dag, man behöver ju inte börja på gym direkt eller :-) Sköter man om sin kropp tror jag själen mår bättre automatiskt, och tvärtom

Hälsningar

Snusförnumstiga Ann

2009-03-08 @ 15:59:22
Postat av: Miss Borderline

Å andra sidan, tänk va mkt pengar du skulle spara på att slippa köpa julklappar......jag menar OM det nu skulle visa sig att denna auktoritet påminner lite om Jehovas Vittnen och deras profetior om vilket år (eller snarare vilka, dom har ju hunnit avverka en del) världen ska gå under - vilket hittills inte infriats - så kan du ju bara hänvisa till denna auktoritet när släkten gnäller om att du inte köpt några juklappar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback